Klant worden?

Geïnteresseerd in het uitgebreide assortiment van Dingeman Hoek? Neem dan contact op via support@dingeman.nl en vraag een gebruikersnaam en wachtwoord aan. 

Download Privacy Policy

Dingeman Support

Heeft u vragen of opmerkingen over een gedane levering? Om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen vragen wij u ons support formulier in te vullen. U staat daarmee direct in contact met onze supportmedewerkers. 

Support formulier

Vacatures

Bij Dingeman Hoek zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken! Houd onze vacature pagina daarom goed in de gaten. Uiteraard zijn open sollicitaties ook van harte welkom. 

Naar Vacatures

Dingeman Hoek

Welkom op de website van Dingeman Hoek, een Importeur en Groothandelaar die zich specialiseert in bloemen-, planten en aanverwante producten. Binnen de sector onderscheiden we ons door het waarborgen van de hoogste kwaliteit producten, de juiste prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en optimale service. 

Dagelijks wordt ons brede assortiment aangevuld met nieuwe producten die worden ingekocht op de 3 belangrijkste bloemenveilingen van Nederland: FloraHolland Aalsmeer, FloraHolland Naaldwijk en FloraHolland Rijnsburg. We focussen ons op het onderhouden van onze contacten en het investeren in nieuwe markten; we kopen rechtstreeks van de beste Hollandse- en buitenlandse kwekers. 

Bij Dingeman Hoek heeft u de mogelijkheid direct te bestellen via de verschillende kanalen. Inkoop van de producten kan zowel via de Cash & Carry als via onze dealingroom en webshop. Ook voor exclusieve producten en speciale bestellingen bent U bij Dingeman Hoek aan het juiste adres. Als bedrijf staan we voor persoonlijke aandacht, goede service en het leveren van kwalitatief uitstekende producten. 

Dingeman Hoek. Uw specialist en betrouwbare partner in bloemen en planten!