Wie zijn wij?

Dingeman Hoek is een bloemengroothandel en importeur van snijbloemen en bladgroen. Gevestigd op bloemen veiling FloraHolland Rijnsburg, waarvandaan wij dagelijks onze klanten beleveren. Meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen? Klik op 'lees verder'

 

Lees verder

Klant worden?

Geinteresseerd in het uitgebreide assortiment van Dingeman Hoek? Vraag dan via onderstaande button direct een inlogcode aan voor de webshop. Onze webshop is tevens beschikbaar als mobiele applicatie. Klik hier voor de download pagina.

 

Direct registreren

Dingeman Hoek

Welkom op de website van Dingeman Hoek, een Importeur en Groothandelaar die zich specialiseert in bloemen-, planten en aanverwante producten. Binnen de sector onderscheiden we ons door het waarborgen van de hoogste kwaliteit producten, de juiste prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en optimale service. 

Dagelijks wordt ons brede assortiment aangevuld met nieuwe producten die worden ingekocht op de 3 belangrijkste bloemenveilingen van Nederland: FloraHolland Aalsmeer, FloraHolland Naaldwijk en FloraHolland Rijnsburg. We focussen ons op het onderhouden van onze contacten en het investeren in nieuwe markten; we kopen rechtstreeks van de beste Hollandse- en buitenlandse kwekers. 

Bij Dingeman Hoek heeft u de mogelijkheid direct te bestellen via de verschillende kanalen. Inkoop van de producten kan zowel via de Cash & Carry als via onze dealingroom en webshop. Ook voor exclusieve producten en speciale bestellingen bent U bij Dingeman Hoek aan het juiste adres. Als bedrijf staan we voor persoonlijke aandacht, goede service en het leveren van kwalitatief uitstekende producten. 

Dingeman Hoek. Uw specialist en betrouwbare partner in bloemen en planten!

Webshop login

Login om ons productaanbod te zien en bestel 24 uur per dag, 7 dagen per week.