De Bloemenveiling - Royal FloraHolland

Royal FloraHolland is de grootste bloemenveiling ter wereld en is de plek waar verschillende partijen samenkomen om samen de prijsv te bepalen via het veilsysteem. FloraHolland beschikt over diverse vestigingen, in heel Europa, met een klokverkoopsysteem en werkt via een uitstekend logistiek netwerk. In het centrum van de Nederlandse locaties heeft Dingeman Hoek de hoofdvestiging op Rijnsburg. Via deze uitvalsbasis hebben we de snelste verbinding met de vestigingen Aalsmeer en Westland. De veiling heeft drie exportveilingen in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg en heeft ook drie regionale veilingen namelijk FloraHolland Venlo, FloraHolland Bleiswijk en FloraHolland Eelde.

FloraHolland beschikt tevens over een internationaal servicenetwerk dat de vraag en aanbod binnen de bloemensector met elkaar verbindt en vormt op deze wijze een toegangspoort tot de internationale handel, wat bevorderend is voor alle partijen die met FloraHolland samenwerken.

Royal FloraHolland

Royal FloraHolland is een wereld vol fascinerende combinaties. Van kleuren, geuren en emoties tegenover razendsnelle logistiek en rationele processen. Maar ook een trotse Nederlandse coöperatie van meer dan honderd jaar oud! 

Meer weten? Klik op onderstaande button.

Royal FloraHolland.com