Import

Dingeman Hoek importeert al meer dan 20 jaar diverse soorten blad en bloemen vanuit Italië en Frankrijk. De laatste jaren zijn daar ook landen als Zuid-Amerika en Afrika aan toegevoegd. Door direct contact met kwekers en vaste leveranciers, kunnen wij continuïteit en kwaliteit in onze verse producten waarborgen.

Het dagelijks contact, plus regelmatig persoonlijk langs gaan bij leveranciers, kwekers en veredelaars, zorgt ervoor dat wij uitstekend op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van productie. Hierdoor kunnen wij aan u de laatste noviteiten als eerste aanbieden, waardoor u het onderscheid kunt maken naar uw klanten. 

Die speciale weddingorder, die ene bos om uit te monsteren, of die grote Vrouwendag bestelling! Aan al uw bestellingen schenken wij 100 % aandacht, en doen net dat stapje meer, om ervoor te zorgen dat u en uw klant 100% tevreden zijn!

Geïnteresseerd?

Interesse in onze import handel? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via 'Ons team' of vraag via support@dingeman.nl direct een inlog code aan voor de webshop en bekijk de import producten direct via live foto's.

 

Italië - foto van een van onze Mimosa leveranciers