Wij zijn per direct op zoek naar boxmedewerkers

Dingeman Hoek is groothandelaar en importeur van snijbloemen en bladgroen. Klanten bestellen 24/7 online via onze webshop of 'live' in onze Cash & Carry welke gevestigd is op het veilingterrein van FloraHolland Rijnsburg. Het is belangrijk dat al deze handel zo goed en zo snel mogelijk bij onze klanten in de drie grootste veilingen wordt afgeleverd .. en daarom zijn wij op zoek zijn naar jou!

Wat zoeken wij...

Op dit moment hebben wij bij Dingeman Hoek 2 vacatures open staan en zijn op zoek naar:  

- Fulltime boxmedewerker voor onze commissieklanten (inrollen, auto’s laden & diverse boxwerkzaamheden)

- Fulltime boxmedewerker voor onze reguliere ploeg (inpakken, 'verzendklaar' maken & diverse boxwerkzaamheden)


Wat bieden wij jou?

Een fulltime baan in een snel veranderende en groeiende organisatie met een marktconform salaris en goede pensioenregeling. Daarnaast werk je in een enthousiast team en hebben we maar liefst 4 gezellige activiteiten per jaar! 

Interesse?

Wil je werken in één van de mooiste branches van Nederland, ben je een vroege vogel en lijkt het je leuk om bij Dingeman Hoek aan de slag te gaan? Stuur dan voor donderdag 20-07-2017 je motivatie op naar p.haas@dingeman.nl t.a.v. Peter den Haas. (acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

 Gezocht: Medewerker ICT (fulltime)

Dingeman Hoek is groothandelaar en importeur van snijbloemen en bladgroen. Klanten kunnen 24/7 bij Dingeman Hoek bestellen: online via onze webshop of 'live' in onze Cash & Carry, welke gevestigd is op het veilingterrein van FloraHolland Rijnsburg. Omdat er steeds meer klanten via de webshop kopen, waardoor het beheer van onze online omgeving steeds belangrijker wordt, zijn wij op zoek naar een enthousiaste ICT'er die ons team komt versterken.

Wat zoeken wij?

Om de kwaliteit van onze ICT afdeling te kunnen waarborgen zijn wij per direct op zoek naar een medewerker ICT. Je bent gewend om zelfstandig te werken en streeft ernaar om de klanten tevreden te stellen.

Als ICT’er bij Dingeman Hoek bewaak je de veiligheid van het systeem waar wij mee werken en houd je je bezig met diverse computer hardware en beveiligingsoplossingen. Daarnaast ben jij het primaire aanspreekpunt voor de medewerkers en interne klanten en los jij problemen op. Je bent verantwoordelijk voor een volledig functionerende werkomgeving welke bestaat uit circa 140 werkplekken, verspreid over vier verschillende locaties binnen het veilingterrein van FloraHolland.

De volgende taakgebieden behoren tot je pakket:

- Onderhoud en gehele inrichting van nieuwe werkplekken (IT-gerelateerd)
- Installeren van hardware en software
- Beheren van diverse onderdelen binnen Florisoft
- Het te woord staan van collega's en interne klanten op IT-gebied

Ben jij een aanpakker, herken je problemen en word je enthousiast van het bedenken van passende oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat vragen wij?

- Minimaal afgeronde MBO-opleiding niveau 4 richting ICT.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
- Ervaring en kennis van Windows
- Ervaring met Florisoft is een pré
- Goede communicatieve vaardigheden
- Flexibel


Bij voorkeur kom je uit de omgeving van Katwijk, Leiden of Oegstgeest. Dit in verband met reistijd en het feit dat je snel ter plaatse kunt zijn wanneer er problemen zijn. 

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende, fulltime baan binnen een dynamische organisatie. Je speelt hierin een belangrijke rol en hebt een brede functie waarin je met alle ICT-aspecten te maken krijgt. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn begrippen die kenmerkend zijn voor de rol die je binnen Dingeman Hoek hebt. Tenslotte bieden we jou een marktconform salaris en een goede pensioenregeling.

Interesse?

Wil je werken in één van de mooiste branches van Nederland en lijkt het je leuk om per direct bij Dingeman Hoek aan de slag te gaan? Solliciteer dan op onze vacature als Junior ICT’er en stuur je CV en motivatie op voor woensdag 21 juni 2017 op naar personeelszaken@dingeman.nl t.a.v. Peter den Haas. 

Gezocht: Verkoper Dingeman Hoek Import (locatie Rijnsburg)

Dingeman Hoek is groothandelaar en importeur van snijbloemen en bladgroen. Wij importeren al meer dan 20 jaar diverse soorten blad en bloemen vanuit Italië en Frankrijk. De laatste jaren zijn daar ook landen als Zuid-Amerika en Afrika aan toegevoegd. Klanten kunnen 24/7 bij Dingeman Hoek bestellen: online via onze webshop of 'live' in onze Cash & Carry welke gevestigd is op het veilingterrein van FloraHolland Rijnsburg.

Wat zoeken wij?

Om onze klanten op de drie grootste veilingen zo goed mogelijk te kunnen bedienen, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste verkoper voor onze import producten. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team dat erop gericht is om de klanten tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat onze import afdeling verder groeit

Als Verkoper Import beheer je het huidige klantenbestand op de veilingen en ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding hiervan. Doordat je voortdurend in contact staat met je doelgroep, ken je hun behoeften en weet je precies wat je hen moet bieden.

Krijg je energie van bloemen en word je enthousiast van het zoeken naar nieuwe markten binnen de bloemenbranche? Dan zij wij op zoek naar jou! 

Over jou

- Goede communicatieve vaardigheden.
- Geen 9 tot 5 mentaliteit
- Flexibel ingesteld
- Zelfstandig

Wat bieden wij jou?

Een fulltime baan in een snel veranderende en groeiende organisatie, een marktconform salaris en een goede pensioenregeling. Daarnaast werk je in een enthousiast team waarbij je zelf geheel verantwoordelijk bent voor je eigen klantenbestand.

Interesse?

Wil je werken in één van de mooiste branches van Nederland en lijkt het je leuk om per direct bij Dingeman Hoek Import aan de slag te gaan? Solliciteer dan op onze vacature als Verkoper en stuur je opgedane werkervaring (CV) en motivatie uiterlijk voor vrijdag 9 juni 2017 op naar personeelszaken@dingeman.nl t.a.v. Peter den Haas. 

 

 

Nieuwe collega's gezocht!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken! Houd deze vacature pagina daarom goed in de gaten. Uiteraard zijn open sollicitaties ook van harte welkom. 

Werken bij Dingeman Hoek of meer informatie over een van onze openstaande vacatures? Neem dan contact op met Peter den Haas - afdeling personeelszaken via p.haas@dingeman.nl.

Bekijk onderstaand onze vacatures, kom jij ons team versterken?

Peter den Haas