Gezocht: Boxchef Dingeman Hoek - Import

Enthousiaste fulltime Boxchef gezocht! (locatie Rijnsburg)

Dingeman Hoek is groothandelaar en importeur van snijbloemen en bladgroen. Wij importeren al meer dan 20 jaar diverse soorten blad en bloemen vanuit Italië en Frankrijk. De laatste jaren zijn daar ook landen als Zuid-Amerika en Afrika aan toegevoegd. Klanten kunnen 24/7 bij Dingeman Hoek bestellen: online via onze webshop of 'live' in onze Cash & Carry welke gevestigd is op het veilingterrein van FloraHolland Rijnsburg.

Wat zoeken wij?

Om de kwaliteit van onze import afdeling te kunnen waarborgen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Boxchef. Heb je verstand van bloemen, ervaring in het leiddinggeven op de vloer en draai je je hand er niet voor om, om het ‘box team’ te ondersteunen waar nodig? Dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn!

 

Wat bieden wij jou?

Een fulltime baan in een snel veranderende en groeiende organisatie, een marktconform salaris en een goede pensioenregeling. Daarnaast werk je in een gemotiveerd team waarbinnen je geheel verantwoordelijk bent voor het gehele ‘reilen en zeilen’ in de box.

 

Interesse?

Wil je werken in één van de mooiste branches van Nederland en lijkt het je leuk om per direct bij Dingeman Hoek Import aan de slag te gaan? Solliciteer dan op onze vacature als Boxchef en stuur je opgedane werkervaring (CV) en motivatie uiterlijk voor vrijdag 12 mei 2017 op naar p.haas@dingeman.nl t.a.v. Peter den Haas. 

 

 

Nieuwe collega's gezocht!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken! Houd deze vacature pagina daarom goed in de gaten. Uiteraard zijn open sollicitaties ook van harte welkom. 

Werken bij Dingeman Hoek of meer informatie over een van onze openstaande vacatures? Neem dan contact op met Peter den Haas - afdeling personeelszaken via p.haas@dingeman.nl.

Bekijk onderstaand onze vacatures, kom jij ons team versterken?

Peter den Haas