Nieuws items Dingeman Hoek

€122.000 voor Kika!

Namens het team van Dingeman Hoek willen we een ieder bedanken die Doe het voor kika ook dit jaar weer een warm hart heeft toegedragen. Zonder de hulp van onze sponsoren, relaties, collega's en vrijwilligers hadden wij nooit het prachtige bedrag van €122.000 kunnen realiseren! "De strijd tegen Kinderkanker winnen we samen" .. en dat samen hebben we laten zien dit weekend!! Bedankt.

foto van Dingeman Hoek. 

foto van Dingeman Hoek. 

» Lees artikel

Verkoper Import Gezocht!

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste verkoper voor onze importafdeling .. iets voor jou? Check dan snel onze vactature! http://www.dingemanonline.nl/Vacatures.aspx

 

» Lees artikel

Bezoek Together2Grow!

Vanmiddag hebben wij een kijkje in de keuken mogen nemen van het prachtige bedrijf Together2Grow Alstroemeria! Fantastich om te zien met hoeveel passie en enthousiasme er over het mooie product Alstroemeria verteld wordt. Bedankt Fedor & Robin voor de interessante middag waarin we ook een gezond stukje discussie mochten hebben over de handel, de klok en de veranderende markt!

foto van Dingeman Hoek. 

» Lees artikel

Boxchef gezocht!

Voor onze importafdeling zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe Boxchef! Heb jij ervaring in deze functie en zin om ons team te komen versterken? Check dan snel onze vacature: http://www.dingemanonline.nl/Vacatures.aspx?nomo=1

» Lees artikel

Openingstijden Koningsdag

In verband met Koningsdag zijn wij op donderdag 27 april geopend van s'morgens 04:00 t/m 09:00 uur. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopteam: info@dingeman.nl of bel 071 40 906 00.


» Lees artikel

Pagina 1 van 17Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Nieuws updates per mail?

Onze nieuwsberichten liever per email ontvangen? Klik dan op onderstaande button en meld u aan.

Inschrijven Nieuwsbrief