Nieuws items Dingeman Hoek

Openingstijden Koningsdag

In verband met Koningsdag zijn wij op donderdag 27 april geopend van s'morgens 04:00 t/m 09:00 uur. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopteam: info@dingeman.nl of bel 071 40 906 00.


» Lees artikel

Zentoo Spring Flavour Mix

De Zentoo Seasons Mix is een mix van 8 verschillende chrysanten afgestemd op het seizoen. Deze mix is een combinatie van specialties, noviteiten en gevestigde namen.


Spring Flavour
De Spring Flavours 2017 bestaat uit een kleurrijke mix van chrysanten; Baltica Yellow in geel, Prosecco in crème, Romance in roze, Katinka in roze, Bacardi in wit, Haydar in paars, Feeling Green Dark in groen en Limoncello in geel.» Lees artikel

Nieuw(s) uit Italië!

Afgelopen week zijn wij weer op bezoek geweest in Italië. De handel van onze huidige leveranciers staat er top bij! Daarnaast hebben wij ook nieuwe kwekers met mooie producten bezocht die vanaf nu 2x per week vers van de kwekerij naar Nederland komen. De volgende producten zijn vanaf nu verkrijgbaar: Matthiola Extra + Super, Anthirrhinum Super, Dianthus Barbatus Extra Breathus, Dianthus Barbatus Green Wicky Extra, Limonium Statice (vanaf a.s. zondag) en prachtige nieuwe ranonkels en anemone. Neem contact op met Arjan (arjan@dingeman.nl) of Cees (cees.heemskerk@dingeman)

» Lees artikel

Op de beurs bij een van onze klanten

Vandaag en morgen staan wij op de beurs bij één van onze klanten. Hier mogen wij een aantal exclusieve importsoorten presenteren: Ranonkels, Mimosa, Ginster, Anemone en Papaver .. direct van de kwekerij! Daarnaast presenteren wij ook een selectie prachtige Hyacinten van Van Abswoude Exclusieve Hyacinten Interesse in ons assortiment? Neem dan contact op met Arjan Glasbergen (arjan@dingeman.nl)


» Lees artikel

Officiële opening Tulpenseizoen!

A.s. zaterdag 21 januari vindt de officiële start van het tulpenseizoen plaats! De Nederlandse tulpenkwekers hebben ook dit jaar weer de handen ineen geslagen en een speciale pluktuin op de Dam aangelegd waar iedereen gratis tulpen kan plukken. Het is een prachtig gezicht om al die mensen daar bij elkaar te zien .. dus mocht je a.s. zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur in de buurt van Amsterdam zijn, loop dan echt even langs de Dam!

» Lees artikel

Pagina 1 van 16Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Nieuws updates per mail?

Onze nieuwsberichten liever per email ontvangen? Klik dan op onderstaande button en meld u aan.

Inschrijven Nieuwsbrief