Wie zijn wij?

Dingeman Hoek is een dynamisch groothandelsbedrijf, met een gerenommeerde reputatie in snijbloemen en bladgroen, met een verkoopvestiging binnen Bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg.

Bij Dingeman Hoek vindt u een totaalpakket (snij)bloemen, planten, bladgroen en accessoires. Onze locatie met bijbehorende Cash & Carry is gevestigd op bloemenveiling Royal FloraHolland Rijnsburg. 

Kennis is een belangrijk onderdeel binnen de organisatie. Wij streven ernaar dat de klant ons kan benaderen met vragen over welk product dan ook. Dankzij de aanwezigheid van diverse specialisten binnen ons team kunnen wij u snel van het juiste advies voorzien. En weten wij het niet? Dan zoeken wij het uiteraard zo snel mogelijk voor u uit! Bekijk ons team hier.

Door de continue interactie met leveranciers krijgen we bij Dingeman Hoek veel informatie binnen op het gebied van productkwaliteit, beschikbaarheid en noviteiten die wij graag met onze klanten delen. Zo heeft Dingeman Hoek vijf dagen per week verse aanvoer van anemonen, rankonkels en veel andere (streek) producten uit Italië en Frankrijk. Daarnaast kunnen wij jaarrond een ruim assortiment exclusieve anjers uit Colombia aanbieden en hebben wij tijdens de 'tulpentijd' een gigantisch aanbod beschikbaar. 

Onze webshop is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar en onze vestiging in Rijnsburg 7 dagen per week open en wel van maandag t/m vrijdag 01.00 tot 15.00 uur. Op zaterdag van 07.00 tot 09.00 uur en zondagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur. 

Klik op de onderstaande afbeeldingen om meer te lezen over: inkopen bij Dingeman Hoek, onze eigen Handling of import.

Registreren als klant?

Interesse in Dingeman Hoek en een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment? Vraag onderstaand direct een inlog code aan voor de webshop en bekijk de import producten direct via live foto's.

Naar Registreren

Bekijk hier onze folder!

Onze inkoopconcepten

Dingeman Hoek Handling

Eigen Import