Webshop

24 uur per dag en 7 dagen per week heeft u toegang tot een veelzijdig assortiment, voorzien van live productfoto's dien in onze FloriShoot studio worden gemaakt. Klik hier voor mee FloriShoot informatie. Dingeman Hoek werkt daarnaast met real-time voorraden, zodat het product dat u bestelt ook daadwerkelijk aanwezig is. 

Webshop APP

Ook onderweg kunt u het actuele aanbod bekijken en direct online bestellen via de Dingeman Hoek App op uw smartphone of tablet. Op deze manier kunt u met een klik op de knop overal en altijd bestellen. De app is, net als onze systemen en webshop, ontwikkeld door Florisoft. Om in te loggen op de applicatie kunt u simpelweg de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw webshop-account gebruiken.

Klik op onderstaande afbeelding om de gratis applicatie te installeren op uw smartphone of tablet.

Koppeling

Het uitgebreide assortiment van Dingeman Hoek integreren in uw eigen webshop zonder voorraadrisico? Geen probleem! Onze voorraad (snij)bloemen, planten en accessoires is te koppelen met de meeste webshops. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Shop-in-shop

Een gepersonaliseerde webshop met een uitgebreid assortiment waar uw klanten kunnen bestellen zonder dat u het voorraadrisico heeft? Kies dan voor de shop-in-shop van Dingeman Hoek. Een eigen webshop, uw eigen assortiment, maar zonder de kosten van een eigen website. 

Klant worden?

Interesse in een of meerdere van onze inkoopconcepten? Neem via 'Ons team' contact op met een van onze accountmanagers of stuur een mail aan support@dingeman.nl