Contact

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken! Houd deze vacature pagina daarom goed in de gaten. Uiteraard zijn open sollicitaties ook van harte welkom. 

Werken bij Dingeman Hoek of meer informatie over een van onze openstaande vacatures? Neem dan contact op met onze afdeling HR via hr@hoekgroup.com

 

Heb jij al een leuke baan uitgezocht?

Want wij hebben echt dé leukste voor jou uitgezocht bij ons bedrijf als:


Orderpicker

 

Wie zijn wij ?

 

Dingeman van Starkenburg is een dynamisch groeiend groothandelsbedrijf, met een gerenommeerde reputatie in snijbloemen, bladgroen en planten met een recent nieuwe locatie op de Bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg.


Wat kun je van ons verwachten?

- Doorgroeimogelijkheden

- Een passend salaris afgestemd op basis van jouw ervaring en kennis.

- Werken in een groeiende organisatie.

- Enthousiast team.

- Eigen verantwoordelijkheid.

- Gebruik van onze fitnessruimte.

- Een fantastisch bedrijfsrestaurant.

 

Wat ga je doen?

 

Jij bent verantwoordelijk voor het gereed maken en bij elkaar zoeken van orders. Dit zijn bestellingen die moeten worden uitgeleverd aan de klant, zonder jou komt de order niet aan! Je zorgt dat de order compleet is, de juiste hoeveelheid heeft en dat de kwaliteit behouden blijft. Een taakgerichte, maar zeer belangrijke rol binnen ons bedrijf!

Ervaring in de bloemen, is uiteraard mooi meegenomen maar is geen vereiste. Wij werken van maandag t/m vrijdag en je kan ook parttime bij ons werken.

Wij werken in twee diensten aanvangstijden van de diensten zijn 04:00 of 11:00. Je mag zelf aangeven wat jouw voorkeur heeft.

·         Je houdt van aanpakken.

·         Je spreekt Nederlands en/of Engels.

·         Je bent fulltime of parttime beschikbaar.

Interesse of meer weten?

 

Enthousiast én wil je werken in één van de mooiste branches van Nederland? Stuur jouw cv en motivatie naar hr@hoekgroup.com of bel voor meer informatie 071-40 90 601 (HR).
(acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld).